Vampirski lifting

VAMPIRSKI LIFTING

VAMPIRSKI LIFTING NOVO

 

Nudimo Vam tretman „Vampirski lifting“, nešto što rade svjetske zvijezde, poput Kim Kardashian.

 

1

     Potpuno bezbolnom metodom, koja traje 10 minuta, dobićete lice bez bora, punije usne ili po Vašoj želji možemo tretirati bilo koji dio Vašeg lica, a sve u svrhu svježijeg, odmornijeg i mlađeg izgleda.

      Koncept PRF (Palatelet Rich Fibrin) se zasniva na centrifugiranju na posebnom broju obrtaja, u posebnim epruvetama Vaše pune krvi uzete iz vene, bez antikoagulanasa. Na takav način se dobija i-PRF koji može da se ubrizgava. Inače je PRF poznat širom svijeta i ima širok dijapazon indikacija, kako u dermatologiji, kozmetici, tako i u ortopediji i drugim medicinskim granama.

Za intervencije ovakvog tipa možemo da Vam obezbijedimo potpune VIP uslove.

Za sve ostale informacije mi vam stojimo na raspolaganju.


Šta je “Vampirski serum”?

48sa6d     To je revolucionarni postupak podmlađivanja i regeneracije kože pomoću matičnih ćelija i faktora rasta koji se uzimaju iz Vaše krvi. Vaša krv sadrži esencijalne i specifične faktore rasta koji podstiču proliferaciju fibroblasta i keratinocita koji učestvuju u proizvodnji kolagena i keratina, te imaju važnu ulogu u obnavljanju oštećenih ćelija i u stvaranju novih krvnih sudova i na taj način dolazi do produkcije mladog tkiva.
­     “Vampirski serum” ima širok spektar upotrebe, kao što je: podmlađivanje i biorevitalizacija kože, korekcija i poboljšanje izgleda lica, dekoltea i ruku, brisanje znakova fotostarenja kože, zaglađivanje površine kože, popunjavanje bora na licu i korekcija ožiljaka od akni. Daje fenomenalne rezulate u liječenju gubitka kose.


Kako izgleda tretman sa i-PRF-om?dsa4d9a4d9a
­     Nakon detaljnog pregleda uzima Vam se 10-20 ml krvi. Bol pri uzimanju krvi je zanemariva, jer koristimo beby sisteme za vađenje krvi. Nakon toga se Vaša krv centrifugira, omogućavajući tako da se odvoji plazma bogata fibrinom i faktorima rasta od ostalih elemenata. Dobijeni sadržaj injiciramo u kožu područja koje želimo tretirati.

Koji su rezultati tretmana sa i-PRF-om?
­     Već nakon prvog tretmana koža je mekša, nježnija, sjajnija i izgleda zdravo. Jačeg je tonusa, elastičnija i mlađa. Tokom sljedećih nekoliko sedmica dolazi do poboljšanja kvaliteta kože, ona je jača i vlažnija, površina kože je glađa, pravilnija.

 


 

1da32s1da23d


Da li je tretman bolan?54gf65dj6hf
­      Prije tretmana stavljamo površinski anestetik, tako da je tretman u potpunosti bezbolan ili dajemo injekcioni anestetik u zavisnosti od regije koju ćemo tretirati.

 

Da li postoje nuspojave?
­      Prilikom tretmana koristimo Vašu VLASTITU KRV, tako da je tretman netoksičan, isključuje se mogućnost alergijskih reakcija, tako da nema nikakvih nuspojava.dsad123555
Nakon aplikacije možete imati blago crvenilo i otok tretirane regije, koji brzo nestaju.

 

Koje su kontraindikacije za i-PRF tretman?
­      To su hemodinamska nestabilnost, autoimmune i maligne bolesti, sepsa, bolesti jetre, trombocitopenije, osobe koje primaju antikoagulantnu terapiju.